Tarieven

Tarieven

Eerste consult (1 tot 1,5 uur):    € 110,-
Vervolgconsulten (30-45 min.):  € 60 - 75,-    (exclusief uitwerking en verzenden middelen)
Medicatie toezenden:                 € 40 - 60,-          
 
In enkele gevallen zijn aanvullende middelen nodig (bv. kruidentinctuur, Schüssler zouten, voedingssupplementen), deze zijn voor eigen rekening. 

Let op: bij verhindering dienen afspraken uiterlijk 48 uur van te voren worden verzet, anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.
   
 
Betaling
Contant of per overschrijving.
U krijgt een factuur binnen een dag toegestuurd welke tevens als declaratie voor uw zorgverzekeraar kan worden gebruikt.  

Het bedrag dient binnen 14 dagen overgemaakt te zijn.
U ontvangt een herinnering, verhoogd met 10,- EUR indien u in gebreke blijft. Indien u dit bedrag hierna niet binnen een termijn van 14 dagen heeft overgemaakt, wordt verdere incasso overgedragen aan Van Arkel gerechtsdeurwaarders en incasso. De kosten zullen dan beduidend hoger uitvallen. Ik verzoek u dringend het niet zo ver te laten komen. 
   

Vergoedingen zorgverzekeraars
 
De praktijk staat in de Vergelijk en Kies en als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH). De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. 
http://www.nvkh.nl/nieuws/vergoedingen