Een gezonde start

Je bent zwanger maar hebt wel last van allerlei klachten. Of je baby is onrustig en doorlopend verkouden. In zulke situaties wil je graag wat doen en zoek je naar een veilige, natuurlijke en effectieve manier om de klachten van jezelf en van je baby aan te pakken. Klassieke homeopathie is een veilige manier voor jou en je baby.


Rond de zwangerschap
Kirsten is twee maanden zwanger en zo moe! Ze huilt om alles en is snel geïrriteerd. Ze kent zichzelf niet meer. Verder heeft ze voortdurend een naar weeïg gevoel in de maag....

Een paar dagen na de inname van het homeopathische geneesmiddel merkt ze het al: ze krijgt meer energie, kan wat genieten en huilt niet meer zoveel. Ook verdwijnen de blaasontstekingen, koortslippen en het weeïge gevoel in de maag. 7 maanden later bevalt Kirsten van een gezonde baby...  


Voor de baby
De eerste weken is Milan een rustige baby maar dan verandert het. Hij is veel wakker, moeilijk in slaap te krijgen en huilt hard. Ook heeft hij sindsdien constant snotneuzen en vocht achter zijn trommelvliezen. De huid wordt ruw en hij blijkt zich trager te ontwikkelen: tandjes komen niet goed door, hij kruipt nog niet en hij is passief. Hij speelt weinig en brabbelt niet.

Na inname van het homeopathische geneesmiddel zegt zijn moeder: "Milan speelt meer en hij begon spontaan uit een beker te drinken. We leggen hem nu in bed en hij gaat slapen. Een opluchting! De snottebellen zijn grotendeels verdwenen en zijn gehoor is enorm verbeterd. Hij is gaan kruipen en loopt nu langs randjes."